Ödemiş’in U-17’leri Penaltılarda Güldü: 5-3

U-17 liginde İzmir ilini Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek ekipleri belirlemek için düzenlenen play-off maçında Ödemiş Belediyespor, Yolspor’u 5-3 yendi.

Ödemiş’in U-17’leri Penaltılarda Güldü: 5-3
Normal süresi golsüz eşitlikle geçilen maçta kazananı penaltı atışları belirledi. U-17 play-off ilk maçında Ödemiş Belediyespor, Şirinyer sahasında Yolspor ile karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın her iki devresinden de gol sesi çıkmadı. Daha sonra 10’ar dakikalık iki uzatma devresine geçildi. İlk uzatma devresinin ikinci dakikasında İshak ile Ödemiş 1-0 öne geçerken, Yolspor 80’de gelen golle eşitliği sağladı.

Heyecan dolu ikinci uzatma devresinde de iki ekip de bulduğu pozisyonları gole dönüştüremeyince penaltı atışlarına geçildi. Havanın karardığı dakikalarda yapılan penaltı atışları sonucunda adını finale yazdıran ekip dört penaltı atışını gole çevirirken, Yolspor iki penaltı atışını kaçırınca kazanan taraf penaltılardaki 4-2’lik üstünlüğüyle Ödemiş oldu. Ödemiş bu skorla Çarşamba günü oynanacak final maçına adını yazdırdı. Kırmızı-lacivertliler maç sonunda Şirinyer’i tezahüratlarla inletti .
Kaynak: İHA