Yalova'da 8 Belediyeye Temizlik Aracı Hibe Edildi

AK Parti Yalova İl Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Yalova’daki belediyelere hibe ettiği hizmet araçlarını törenle tanıttı.

Yalova'da 8 Belediyeye Temizlik Aracı Hibe Edildi
SGK İl Müdürlüğü yanındaki alanda yapılan törene AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, belde ve belediye başkanları ile İl Başkanı Mustafa Pehlivan katıldı.

Pehlivan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, herhangi bir siyasi maksat güdülmeksizin belediyelere hibeler yapılmış ve yapılmaktadır. Bu hibelerden birisi de Yalova’daki belediyelere hibe olarak verilen hizmet araçları olmuştur. Yapılan bu yatırım sadece Yalova’ya değil tüm Türkiye’ye olmuştur. Hükümetimiz bütün Türkiye’nin hükümetidir. Bunun ispatı da yaptığımız yatırımlardır. Yatırımlar öncelikle AK Partili olmayan belediyelere yapıldı. Toplam yatırım 1 milyon 503. bin lira” dedi.

Milletvekili Coşkun ise, “Sadece 3 yılda araç gereç konusunda iktidarımızın yaptığı yardımları temsili olarak Yalovalılarımıza hatırlatalım istedik. Biz halkımızla bütünleşerek meseleleri çözmeye çalışıyoruz. Çiftlikköy Belediyesi AK Parti’nin değil, ama aynı hizmeti oraya da yapmışız. Hatta Taşköprü’ye vermemişiz daha, ki bu AK Partili belediyedir. Bu konuda hissi davranmak söz konusu değil. Neticede yapılan hizmet şahıslara, belediye başkanlarına değildir, o yörede yaşayan halkadır.” Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, bütün başkanlar adına Pehlivan ve Coşkun’a teşekkür etti

Çiftlikköy, Koru Subaşı Armutlu, Çınarcık, Esenköy, Tavşanlı, Termal, Altınova belediyelerine çöp kamyonu verilirken, Çiftlikköy Belediyesi’ne çevre kirliliğinin giderilmesi için 175 bin TL, Esenköy Belediyesi'ne kanalizasyon arıtma tesisi yardımı yapıldı

Kaynak: İHA