Ak Parti Burdur Milletvekili Özçelik Açıklaması

AK Parti Budur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'da hayvancılıkla ilgilenen vatandaşları yakından ilgilendiren ve Burdur ekonomisi için önemli olan ''Okul sütü ihalelerine'' müracaatların alındığını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, memlekette işlerin iyi gitmediğini söyleyenlerin, birçok konuda hükümet adım atınca, ''Biz daha önce söylemiştik'' söylemleri ile kendilerini oyalamaya çalıştıklarını, savunma mekanizmaları ile tatmin olmaya başladıklarını kaydetti.

Özçelik, açıklamasında, ''Duble yolları biz başlattık', '2023'ü biz telaffuz ettik', 'Toplu konutları biz başlattık' diyenleri mi ararsınız, 'Hızlı tren bizim projemizdi, aklımızdan geçti' diyenleri mi... Daha neler neler... Okul sütü de bunlardan biri. 'Biz düşünmüştük AK Parti yaptı, biz zorladık AK Parti yaptı'. Hem 'çalıyorsunuz çırpıyorsunuz' diyorlar hem de devasa hizmetler yapılınca süt dökmüş kedi gibi sinip, biz demiştik diyorlar'' ifadelerine yer verdi.

Okullarda süt dağıtımının, AK Parti'nin Yıllar Sonra anılacak en güzel hizmetlerinden olduğunu anlatan Özçelik, açıklamasında, şunları kaydetti:

''Burdur'da hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren ve Burdur ekonomisi için önemli olan okul sütü ihalelerine müracaatlar alındı. İkinci dönem uygulamaya geçecek.''

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA