Genç Girişimciler İlk Toplantılarını Cevahir’de Gerçekleştirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu, istişare toplantısında Cevahir Konukevi'nde bir araya geldi.

Genç Girişimciler İlk Toplantılarını Cevahir’de Gerçekleştirdi
TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler İcra Kurulu üyesi Asuman Yazmacı'nın işletmeciliğini üstlendiği Cevahir Konukevi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısına; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Atlas ile kurul üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında yeni yönetimin yeni hedefler belirlediğini vurgulayan TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Barut, "Yeni yönetimle birlikte bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Buradaki temel amacımız Şanlıurfa’ya daha iyi işler yapabilmek, iş sektörünü yükseltmek ve istihdamı sağlamaktır" dedi.

Açılış konuşmasının ardından ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu ve ŞUTSO Başkanı Ertekin selamlama konuşması yaptı. Yapılan konuşmaların ardından, Öksüzoğlu'na girişimcilikte yaptığı katkılardan dolayı tablo hediye edildi.

Toplantı, daha Sonra verilen akşam yemeği ve Cevahir Konukevi'nde çekilen hatıra fotoğrafı ile Son buldu .
Kaynak: İHA