Hayat Devam Ediyor 43. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Hayat Devam Ediyor 43. Bölümüyle 23 Aralık Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Hayat Devam Ediyor 43. Bölüm fragmanı ve özeti...

Hayat Devam Ediyor 43. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Hayat Devam Ediyor 43. Bölüm özeti:

Lavin'in ani ölümü bütün aileyi derin bir acıya boğmuştur. Cennet'i teselli etmek imkansızdır. Lavin'in cenazesi gözyaşları içerisinde kaldırılır. Cennet'in Almanya'da yaşayan akrabası Nuran ve onun güzeller güzeli kızı Selma'nın gelişi cenazeye denk düşer.

Siraç, çocukluğunda tanıdığı Selma'nın gelişinden etkilenmiştir. Zeliha ve Berat düğün mutluluğunu doyasıya yaşayamazlar. Zeliha, Yusuf ve Türkan ile aynı evde yaşamaya tahammül edebilecek midir? Cennet, Lavin'in acısını kaldırmakta güçlük çekmektedir.

Bekir, para kazanma hırsı uğruna yanlış kararlar verir. Tanıştığı dansöz Sevda'dan fazlasıyla etkilenmiştir. Hasan, Hayat'ın kalbini kazanmaya çalışırken kalbinde Şirin vardır.

Şirin ise Levent ile ilişkisini sürdürmeye devam eder. Cennet her şeyin akışını değiştirecek büyük bir karar alır. Hayat'ın doğum sancıları tutar. Hayat bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilecek midir?