AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın Açıklaması

Manisa'daki cezaevlerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce spor malzemesi yardımı yapıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, cezaevlerine yaptığı ziyaretler sırasında burada kalan tutuklu ve hükümlülerin, spor malzemesi taleplerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte giderdiklerini belirtti.

Talepler doğrultusunda, cezaevlerine, tenis masası, badmington raket ve topları, futbol, basketbol, voleybol topları, voleybol filesi dağıtıldığını dile getiren Özdağ, şunları kaydetti:

''Cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin aynı zamanda sağlıklı olmaları gerekiyor. Bu da iyi beslenmeyle olur. Mahkumların sosyal faaliyetlerde bulunarak motive olması aynı zamanda da spor yapmaları gerekiyor. Biz de bu insanların taleplerini, bize ulaşan bazı mahkumların taleplerini göz önünde bulundurarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Uçak ile birlikte böyle bir sosyal faaliyetin içinde bulunduk. Toplumdaki her vatandaşın mutluluğu bizim görevimizdir, kader kurbanlarının kültürel sosyal çeşitli problemleriyle ilgilenmek bizim görevimizdir.''

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA