Mhp Bozyazı İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Binası Açıldı

MHP Bozyazı İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları binası düzenlenen etkinlikle açıldı.

Mhp Bozyazı İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Binası Açıldı
Binada, gençlere yönelik konferans, seminer ve eğitim toplantıları yapılacağı bildirildi.

İçel’in Bozyazı ilçesi Merkez Mahallesi’ndeki binanın açılışına Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Ali Yılmaz çok sayıda partili ve MHP’li gençler katıldı.

Binanın açılışı Tekmen Belediye Başkanı Taş’ın okuduğu dualar eşliğinde gerçekleştirilirken, MHP Bozyazı Gençlik Kolları Başkanlığına da Ercan Baş getirildi.

Etkinlikte konuşan Bozyazı Belediye Başkanı Ballı, Gençlik Kolları binasının eğitim ve ilim yuvası olarak gençlere hizmet vereceğini söyledi.

“Gençler burayı boş zamanlarını geçirmek için kullanacakları yer olarak düşünmesin” diyen Ballı, gençlerin burayı sosyal ilişkilerini, arkadaşlık bağlarını güçlendirmek ve eğitim, ilim yuvası olarak değerlendirmelerini istedi. Ballı, “Bu binada zaman zaman gençlerimize yönelik konferans, seminer ve eğitime yönelik toplantılar yapılacak. Okulda okuyan gençlerimizden devamsızlık istemiyorum. Derslerinde zayıflık istemiyorum. Türk genci derslerinde başarılı olmalı. Gençliğimiz mutlaka okumalı. Gençlerimiz benim yanıma okuldaki devamsızlık ve başarısızlığından dolayı gelmemeli. Benim yanıma ‘Okulda derslerinde başarılı okumaya hevesli arkadaşımız var. Ancak, ailesinin maddi durumu zayıf, yardım yapılmalı’ önerisiyle gelinmesini isterim. Gençlerimize bir emekli eğitimci ve büyükleri olarak kötü alışkanlıklardan uzak durun derim. Genç beyinlerinizin körelmemesi için; ailenize, ülkenize milletinize, örfünüze, kültürünüze sahip çıkmak için sigara, alkol, uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıktan uzak durun. Bu bina ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

MHP İlçe Başkanı Ali Yılmaz, konuşmasında gençlere çalışmalarında başarılar dilerken, MHP Gençlik Kolları Başkanı Ercan Baş da ”Onur ve gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet etme fırsatı veren ilçe başkanıma, bu binayı bize kazandıran gönüldaşlarıma, binanın tadilat çalışmasında yardımcı olan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş’a şahsım ve yol arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Büyükşehir Yasası ile Bozyazı Belediyesi’nin sınırlarının genişlediğini belirten Baş, “Gençlik Kolları olarak bir çalışma içerisine girdik. Mahallelerde, köylerde çalışma ekipleri kuruyoruz. Bu çalışmaların yüzde 15’lik kısmındayız. Kısa zamanda sizlerin desteği ile yüzde 100’lere ulaşacağız. Bu çalışmalarımız sırasında tüm arkadaşlarımızdan katkı bekliyoruz. Bir kenara çekilerek mücadele etmeden zafere ulaşmak mümkün değil, bir olacağız zafere ulaşacağız” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA