Sibel Can aracı satın aldığı işadamıyla ilk kez karşı karşıya geldi

Sibel Can: Kızgınım, arabamı istiyorum

Sibel Can aracı satın aldığı işadamıyla ilk kez karşı karşıya geldi
Mali polis ABD'den 250 lüks aracın sahte belgelerle düşük bedele ithal edildiğini tespit etmiş, el konulan 43 araçtan biri de Sibel Can'ın cipi çıkmıştı.

Ünlü sanatçı Sibel Can, aracını satın aldığı işadamı Mehmet Çelik 'le ik defa Adalet Masası 'nda karşı karşıya geldi. Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv ekranlarında sunduğu Adalet Masası 'nın bu hafta bölümünde Sibel Can 'ında adının karıştığı “Sahte belgeli Lüks Oto” skandalını masaya yatırdı.

Sahte belgelerle vergi kaçırmakla suçlanan işadamı Mehmet Çelik canlı yayında yaşadıklarını anlatırken, soruşturma kapsamında aracına el konulan Sibel Can da canlı yayına bağlandı.

GÖZALTINA ALINMADIM

Sibel Can, soruşturmada gözaltına alınmadığını ifade ederek “ Bayram sonrası arabamı kendi ellerimle teslim ettim. Gözaltına alınmadım. Gönüllü olarak ifadeye gittim. Bu biraz benim canımı sıkıyor.” dedi.

EMNİYETTE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADIM
Emniyet yetkililerin kendisine aracın kullanılmış olduğunu ve 2008 model olduğunu söyleyince çok şaşırdığını kaydeden Sibel Can “Emniyette aracımın trafiğe çıktığını söylediler. Emniyette şok üstüne şok yaşadım. O dönemki değeri neyse, o değerde aldım.” diye konuştu.

ARABAMI İSTİYORUM
Mehmet Çelik 'e canlı yayında tepki gösteren Sibel Can “2 aydır saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ve mağdurum. Bir an önce bu olayın netleşmesini en çok ben istiyorum. Ben arabamı istiyorum. Bu benim en sevdiğim arabam. Şu an kızıyorum ona. Mehmet Beye kızgınım.” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE