Gülşehir Belediye Başkan Yardımcısı Onur Atar, Toki İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Gülşehir Belediye Başkan Yardımcısı Onur Atar, ilçede Başkanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan binalarda incelemelerde bulundu.

Tamamlanan 4 blokta beraberindeki Belediye Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Terlemez ile birlikte incelemelerde bulunan Atar, örnek olarak tamamlanan 2+1 daireyi gezdi.

Mutfak dolabından yer döşemesine, banyodan tuvalete, salondan odalara kadar tamamlanmış ve örnek olarak teşhir edilen dairede incelemelerde bulunan Atar, üstlenici firma yetkililerinden inşaat genel çalışmaları ve örnek daire hakkında bilgi aldı.

İnceleme Sonrası geziyi değerlendiren Atar, TOKİ tarafından yapımına başlanan Gülşehir TOKİ Konutlarının depreme dayanıklı Son sistemle yapıldığını, daire iç tasarımının ise Son derece modern dizayn edildiğini yerinde gördüklerini söyledi.

Çevre düzenlemesi, altyapı, iş merkezi ve cami olmak üzere tüm konutların 2013 Ekim ayında hak sahiplerine teslim edileceğini dile getiren Atar, konutlara hala talip olanlar olduğunu, ya da yeni bir proje yapılmasını bekleyenler olduğunu belirtti.

Atar, konutların ilçe nüfusuna önemli bir katkı yapacağını da kaydetti.

4 bloku tamamlanan ve her blokta 26 ile 28 daire şeklinde planlanan 2+1 dairelerin, caminin ve iş merkezinin ilk etapta bitirileceğini dile getiren Atar, devam eden çalışmalarla 3+1 konutların yapım aşamasına alınacağını anlattı.

Üstlenici firmadan aldıkları bilgiye göre normal şartlarda çalışılması durumunda ayda 1 blok tamamlandığını, istenirse ayda 2 blok bitirileceğini dile getiren Atar, ''O yüzden süre konusunda bir sıkıntı yok. Belirlenen sürede konutlar tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Belediye olarak gerekli tüm çalışmaları takip ediyoruz. Bu ve buna benzer çalışmalarımızın tamamı güzel ilçemize hayırlı olsun'' dedi.

Muhabir: Dilaver Can

Yayıncı: Yücel Velioğlu
Kaynak: AA