Egiad Başkan Adayı Doğan: Ortak İş Yapma Kültürünü Geliştireceğiz

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) başkanlığına aday olan Kenan Doğan, ekibi ve projelerini tanıttı.

Egiad Başkan Adayı Doğan: Ortak İş Yapma Kültürünü Geliştireceğiz
Doğan, 1 Aralık 2012'deki seçimlerde gençler için yol gösterici olmaya çalışacaklarını belirterek, "EGİAD'ın üçüncü 10 yılında da Kutup Yıldızı olabilmek için yola çıktık. EGİAD'da çıtayı daha da yukarı çıkaracağız." diye konuştu.

Doğan, üyeler arası ortak iş yapma kültürünü de geliştirerek, iki yılda 500 milyon dolarlık iş hacmine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

EGİAD'da sandık başına gitmeye günler kala Seda Kaya'nın adaylığını açıklamasının ardından Doğan da başkanlığa talip oldu. Ekibiyle adaylığını açıklayan Doğan, EGİAD'ın iş dünyası ve İzmir için vazgeçilmez bir değer olduğunu vurguladı. Geride kalan 11 dönemde kamuoyu nezdinde ses getiren projelere imza atıldığını, 12. dönemde de bunu sürdürmek istediklerini söyledi.

‘ORTAK İŞ YAPMA KÜLTÜRÜYLE 500 MİLYON LİRALIK İŞ HACMİ OLUŞTURACAĞIZ

’EGİAD 12. Aday Yönetim Kurulu'na genç ve dinamik isimlerin eklendiğine işaret eden Kenan Doğan, üyeler arası ticari işbirliklerini ve ortak iş yapma kültürünü geliştirerek, iki yılda 500 milyon TL iş hacmine ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. Bu doğrultuda aynı çatı altında biraraya gelen girişimci dernek üyelerinin mevcut ticari ağlarını da güçlendirileceklerini kaydeden Doğan, farklı pazarlara KOSGEB desteğiyle iş ve inceleme gezileri düzenlemek istediklerini, şehirde ar-ge çalışmalarının artması için de İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde bin 200 metrekare kapalı alanlı bir merkez kurmak için çalışma başlatacaklarını aktardı. Doğan’ın listesi şu isimlerden oluştu: Ali Özpoyraz, Alp Avni, Barış Tuntaş, Duygu Türkay, Emre Tüjümet, Erhan Aslan, Ergun Abalıoğlu, Erol Günaydın, Efe Kumova, Gafur Alişer, İpek Zehra Demirakça, Ömer Yeşilyurt, İlker Sabuncu, Mahir Kaplan, Mehmet Sinan Bezircilioğlu, Melis Keskin, Mustafa Aslan, Mutlu Can Günel, Nilgün Öztürk, Özer Öztürk, Pınar Güngör, Rasim Yamaç Ünsal, Sezai Nükhet Noyan ve Tolga Çayırlı .