Didim’de Liselilere Stres, Motivasyon ve Öfke Kontrolü Semineri

Didim Anadolu Lisesi ve Açı Dershanesi işbirliğiyle “Gel Beraber bakalım” projesi kapsamında Didim Anadolu Lisesi öğrencilerine “Stres ve Motivasyon-Öfke Kontrolü” konulu bir seminer verildi.

Didim’de Liselilere Stres, Motivasyon ve Öfke Kontrolü Semineri
Didim Anadolu Lisesi ve Açı Dershanesi işbirliğiyle Okul Öğretmenleri Neşe Görü ve Meryem Öterbülbül’ün rehberliğinde Okul öğrencilerine “Gel Beraber bakalım” projesi kapsamında Didim Anadolu Lisesi öğrencilerine “Stres ve Motivasyon - Öfke Kontrolü” konulu bir seminer verildi.

Bugün saat 14:00’de Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Okul Müdürü Nezir Keskin, Okul Öğretmenleri, Açı Dershanesi yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Seminerde Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serhat Semercioğlu ve Öğretim Görevlisi Taşkın Kılıç konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde öğrencilere ilk olarak “Stres ve Motivasyon - Öfke Kontrolü” hakkında slayt gösterisi izlettirildi; ardından Stresle başa çıkma, Motivasyon sağlama ve Öfke Kontrolü konusunda öğrencilere bilgiler aktarıldı .
Kaynak: İHA