''borçka Esnafı Başarılı Öğrencilerle El Ele'' Kampanyası

Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın eşi İlke Kızıltoprak ile Borçka esnafının birlikte yürüttüğü ''Borçka Esnafı Başarılı Öğrencilerle El Ele'' kampanyasında toplanan bağışlar, öğrencilere sunuldu.

İlke Kızıltoprak, yaptığı konuşmada, öğrenciler için başlattıkları ''Borçka Esnafı Başarılı Öğrencilerle El Ele'' kampanyasına katılımın çok iyi olduğunu belirterek, ''Sizlere verdiğimiz bu zarfların içinde esnaf amcalarınızın alın teri var. Sizleri kendilerinin geleceği olarak gören Borçka tüccarının, sizlere olan güveni, sevgisi ve daha büyük başarıları yakalayacağınızın inancı var. Borçka'nın geleceği için sağduyu taşıyan esnafımıza müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından Dünya Çocukları Karate Turnuvası'nda kategorisinde birinci olan Aleyna Atasert, 8. sınıf öğrencisiyken çıkardığı şiir kitabıyla başarı gösteren Tutku Güner, tüm derslerinden yüksek not alan engelli öğrenci Bilge Kara ile bilgi yarışmalarında okullarını en iyi şekilde temsil eden İrem Melek Aygün ve Reyhan Erten'e hediyeleri verildi.

Muhabir: Bülent Atasert

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA