Soma Ak Gençlik, Spastik Çocuklar Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Soma Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri, Spastik Özürlü Çocuklar Derneği'ni ziyaret etti.

Soma Ak Gençlik, Spastik Çocuklar Derneği'ni Ziyaret Etti
Ziyarette konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Saygılı, “AK Parti, özürlüleri toplumun dışına itilmesine seyirci kalmadı. Onların toplumsal hayata kazandırılması, iş ve ekmek sahibi olabilmesi için tüm imkanları seferber etti. Özellikle özürlülerin sosyal ve mali yönden korunmasına yönelik birçok kanuni düzenleme yapıldı. İstahdam imkanları genişletildi" dedi.

Soma Spastik Özürlü Çocuklar Derneği Başkanı Cihan Yavuz ise, “Engelliler için yerel yönetimler tarafından tahsis edilebilecek olan kurslar, atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, geziler, günlük ihtiyaç ve gereçlerinin temini çok büyük önem taşıyor. Şimdiye kadar yapılmış olan ayni ve nakdi yardımlar için teşekkür ediyoruz. Engellilere daha iyi hizmet vermek açısından derneğimize de destek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşayan Ak Gençler, ilerleyen tarihlerde dernek çocuklarıyla ilgili faaliyetlere sık sık katılacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA