Kuşadası Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinden Kaymakam Mustfa Ayhan’a Hoşgeldin Ziyareti

Kuşadası Belediye Başkanı M.

Kuşadası Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinden Kaymakam Mustfa Ayhan’a Hoşgeldin Ziyareti
Esat Altungün ve CHP’li belediye meclis üyeleri Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'ı makamında ziyaret etti. Kısa bir süre önce Kuşadası’na atanan ve görevine başlayan Kaymakam Mustafa Ayhan’ı makamında ziyaret eden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve CHP'li meclis üyeleri yeni atanan Kaymakam Ayhan'a hoş geldin ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Son derece samimi bir atmosferde geçen ziyarette CHP’li belediye meclis üyeleri Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından Kaymakam Ayhan'a tek tek tanıtıldı. Kendisini ziyarete gelen meclis üyeleriyle tek tek ilgilenen, meslekleri ve yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Ayhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Ayhan, meclis üyelerinin Kuşadası’na hizmet söz konusu olduğunda birlik beraberlik içerisinde uyumla çalışma yapmalarının önemine dikkat çekerek, bugüne kadar gösterdikleri desteklerinden dolayı olan memnuniyetini ifade etti.

Ziyaret Sonunda konuklarına kapıya kadar eşlik eden Kaymakam Ayhan Son olarak, Kaymakamlık binası önünde ziyaret anısına Belediye Başkanı Altungün ve meclis üyeleriyle toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA