Tüm Maçlarını Deplasmanda Oynayan Hisarcık Belediyespor’un Mağlubiyeti Yok

Kütahya 1. Amatör Küme Gediz-Emet-Hisarcık grubunda mücadele veren ve saha zemini bozuk olduğu için tüm maçlarını deplasmanda oynayan Hisarcık Belediyespor’un 9 maçta hiç mağlubiyeti yok.

Tüm Maçlarını Deplasmanda Oynayan Hisarcık Belediyespor’un Mağlubiyeti Yok
Kendi sahalarının zemini bozuk olduğu için iç saha maçlarını Emet Spor’un sahasında oynamak zorunda kalan Hisarcık Belediyespor oynadığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlikle namağlup alarak 1 maç eksiğiyle, 19 puanla aynı puanlı lider Yenikent Belediyespor’un ardından averajla ikinciliğe yerleşti.

Sahalarının kapalı olmasının kendilerini maddi ve manevi yönden çok etkilediğini söyleyen Hisarcık Belediyespor antrenörü Mehmet Kurnaz, “Geçen yıldan bu yana özellikle yağışlı havalarda futbol sahamızın zemininin bozulması yüzünden sahamız kapandı. Sahanın zemininin düzeltilip çimleme yapılması lazım. Kütahya 1. Amatör Küme Gediz-Emet- Hisarcık grubunda mücadele veren takımımız tüm maçlarını deplasmanda oynamasına ve taraftar desteğimiz olmamasına rağmen bir maçımız eksik ve liderle aynı puandayız. Eğer maçları kendi sahamızda oynasaydık saha avantajı ve taraftar desteğiyle rakiplerimizle puan farkını açardık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün saha zemininde bir an önce bakım çalışması yapmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA