İzmit Belediyesi’nden Alikahyaspor’a Sosyal Tesis

İzmit Belediyesi, spor kulüplerine daha donanımlı ve modern tesisler kazandırmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nden Alikahyaspor’a Sosyal Tesis
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yakından takip ettiği spora destek projesi kapsamında Son olarak Alikahyaspor’a modern ve donanımlı bir tesis kazandırıldı. İzmit Belediyesi tarafından yapılan Alikahyaspor Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin açılışında konuşan Başkan Doğan ‘’İzmit Belediyesi olarak spora önem veren ve yatırım yapan bir belediyeyiz. Sınırlarımız içerisinde faaliyet gösteren tüm kulüplerimize destek olmayı sürdürüyoruz. Alikahyaspor’da bu takımlarımızdan biri. Alikahyaspor’u yakından takip ediyor aldığı başarılı Sonuçlardan memnuniyet duyuyoruz” diyen Başkan Doğan konuşmasının Sonunda 33 bin kişilik arena stadyumunun Alikahya Bölgesi’nde yapılacağı müjdesini verdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaptığı hizmetler ile İzmit’te çıtayı çok yükselttiğini, ilçede adım atmadıkları, hizmet götürmedikleri mahalle ve sokak kalmadığını dile getiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün,‘’Bizler bu tesisleri yaparken sizlerden bir tek şey istiyoruz. Buralara sahip çıkmanız. Bugün açılışını yaptığımız bu tesisler sadece spor tesisi değil. Burası aynı zamanda bir yaşam merkezi. Her yaştan insanın faydalanacağı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak tesisler. Ben inanıyorum ki, bu tesislerden milli takımlarda mücadele edecek sporcular çıkacak" diye konuştu.

Alikahyaspor Başkanı İbrahim Kılıç tesislerin açılışında yaptığı konuşmada hizmetlerinden dolayı Başkan Doğan'a teşekkür etti."Alikahyaspor başarılı bir takım. Bu takım aldığı destek ve bu tesisler sayesinde çok daha iyi olacak. Bunun sözünü burada veriyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA