Star TV patronu Başbakan'a karşı direnebilir mi?

Ruşen Çakır eski patronu Ferit Şahenk'e canlı yayında öyle bir mesaj yolladı ki...

Star TV patronu Başbakan'a karşı direnebilir mi?
Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın Başbakan Erdoğan'ın hedefi olması beraberinde ilginç yorumları da getiriyor. Habertürk ekranlarında Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programında usta gazeteciler Başbakan'ın çıkışını değerlendirirken, Ruşen Çakır'ın eski patronu Ferit Şahenk'e gönderdiği mesaj programa damgasını vurdu.

Çakır, Ferit Şahnek'in Muhteşem Yüzyıl'ı yayından kaldırabileceğini ima ederek "

FERİT ŞAHENK DİRENEBİLİR Mİ?

Başbakan'ın tepkisi karşısında bugünkü Türkiye şartlarında kimsenin kolay kolay direnemeyeceğini söyleyen Çakır Star TV patronajının da direnç gösteremeyeceğini söyledi. Daha önce NTV'de Ferit Şahenk'in patronajında çalışan ve muhalif çizgisi nedeniyle kovulan Ruşen Çakır, Şahenk'in Başbakan'ın tepkisi karşısında dizinin ipini çekmek zorunda kalacağını söyledi.
Dizi ilk çıktığında itirazlar geldi kampanyalar oldu. Bunun yankıları oldu ama dizi popüşer oldu. Reklamı oldu. En çok izlenen dizilerden oldu. Eğer bu işin karar vericisi, tüketici yani seyirci ise durum ortada. Kampanya yapıldı bu dizi bertaraf edilmek istendi ama edilemedi. Tam tersine daha fazla reklamı oldu. Bence artık gelinen noktada bu açıklama 'yeter artık' çıkışıdır. Büyük bir ihtimalle Türkiye'nin bu ortamında bunu kolay kolay sürdüremez. Yargı olmasa bile patronaj olarak. Bu çünkü riskli bir şey." dedi.

BEYAZ GAZETE