Merhaba Hayat 8. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Merhaba Hayat 8. Bölümüyle 27 Kasım Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte Merhaba Hayat 8. Bölüm fragmanı ve özeti...

Merhaba Hayat 8. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Merhaba Hayat 8. Bölüm özeti:
 
Kontrol için Batı Hastanesi’ne gelen Necla aniden fenalaşır. Bu durum Sinan’ı ve Deniz’in eski eşi Nihat’ı karşı karşıya getirecektir. Öte yandan klinikte Hümeyra ve Dünya ile sorunlar yaşayan Deniz, annesinin rahatsızlığından habersiz biçimde hayatını değiştirecek radikal bir karar alır.

Necla’nın geçirdiği kritik operasyonun ardından, acaba Deniz vaktinde hastaneye yetişebilecek midir… Hümeyra bir yandan kliniğin maddi durumunu düzeltmeye çalışırken, öte yandan yumurtalık kanseri hastası Suna ile ilgilenir. Suna’nın yapayalnız biçimde ölüm döşeğinde oluşu Hümeyra’ya kendi yaşamını sorgulatır.

Nil, uzun zamandır uykusuzluk sorunu yaşayan Nermin isimli kadın ile görüşür. Nermin, oğlu Yunus’un psikopat olduğuna ve köpeklerini öldürdüğüne inanmaktadır. Yunus ile görüşen Nil, tüm çabalarına karşın Yunus’un kendisiyle konuşmasını sağlayamaz.

Kadın iç çamaşırları giymekten hoşlanan, itfaiyeci hastası İrfan’a yardım etmeye çalışan Burak, bir yandan eski sevgilisi Onur konusunda Nil ile çatışır. Ömer ise Zenan’ı kalbini kazanmak için yaptığı yeni girişimde, ummadığı bir engelle karşılaşır.