Sıhhi Tesisatçılardan Başkan Evcilmen’e Ziyaret

Antalya Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Saim Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri,Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i makamında ziyaret etti.

Sıhhi Tesisatçılardan Başkan Evcilmen’e Ziyaret
Antalya Doğalgaz Sıhhi Tesisatçılar Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Şube Başkanı Saim Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri,mesleki sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret etti. 1976 yılında kurulan odanın bugüne kadar çok sayıda başarılı çalışmaya imza attığını belirten Saim Çağlayan, “Odamıza kayıtlı 4 meslek kolundan 780 aktif üyemiz var ve üyelerimiz 3800 sayılı yasa gereğince ustalık belgesine sahip. Profesyonel bir iş anlayışı çerçevesinde, yerel yönetimlerle işbirliği içinde mesleğimizi en verimli şekilde icra etmeye çalışıyoruz” dedi.

Sıhhi tesisatçılar odası bünyesinde hizmet veren pek çok meslektaşı olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Sıhhi Tesisatçılar Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası‘nın çalışmalarını bir makine mühendisi olarak yakından takip etmeye çalışıyorum” dedi.

Ziyarette, doğalgaz dağıtımı ile ilgili Antalyalıların doğru bilgilendirilmesi yönünde ortak çalışmaların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı .
Kaynak: İHA