Has Parti Mardin Teşkilatının Ak Parti'ye Katılımı Gerçekleştirildi

HAS Parti Mardin teşkilatı, kasım ayı il danışma meclis toplantısında AK Parti'ye katılımı gerçekleştirdi.

Mardin Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen il danışma toplantısına Mardin AK Parti milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, AK parti ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, AK Parti’ye katılan HAS Parti Mardin Teşkilatı üyelerine rozet takılması için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, özlenen bir tablonun gerçekleştiğini söyledi.

Bu birleşmenin hem AK Parti hem de HAS Parti teşkilatlarında büyük bir memnuniyet oluşturduğuna dikkat çeken Güler, ”Mardin’deki birlik ve beraberlik duygusu bütün dünyaya örnek teşkil etmektedir. Bölge halkının huzurunu bozmaya çalışan karanlık güçler buna asla muvaffak olamayacaktır. AK Parti hükümeti, bu birlikteliği sağlamak ve bölgedeki şiddetin sona ermesi için büyük çaba sarf ediyor.” dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahman Akdağ ise bu birliktelik karşısında son derece mutlu olduklarını belirterek, “İnşallah kardeşlerimizle kucaklaşıp, Mardin’e daha iyi hizmet göstermek için gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Mardin İl Başkanı İbrahim Fide de AK Parti'nin Türkiye’de 10 yılda birçok yeniliklere imza attığına dikkat çekti. HAS Parti teşkilatının da partiye katılması ile birlikte daha da güçlendiklerini dile getiren Fide, şunları söyledi: ”Bizim sorumluluğumuz sadece 75 milyonluk Türkiye değil. Biz dünyanın herhangi bir yerinde aynı dili konuşan, bizimle aynı düşünceleri paylaşan milyonlarca insanın da sorumluluğunu taşıyoruz. Milletin sıkıntısını yüreğinde hissederek siyaset yapan AK Parti yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu misyonla hareket eden herkesi de aramızda görmek istiyoruz. Partimize katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz.” HAS Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Timurağaoğlu ise bu birlikteliği, daha güçlü bir Türkiye için bütünleşme olarak gördüklerini vurguladı. Timurağaoğlu, ”Bu çatı altında yüksek idealler için çalışacağız. Hep beraber, omuz omuza, yürek yüreğe bu sorumluluğun altına elimizi koyacağız. Bu katılımların AK Parti’ye güç katacağına inanıyor, bizi son derece sıcak karşılayan AK Parti kadrolarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.Törende, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, Mardin Milletvekili Gönül Şahkullubey, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğu da birer konuşma yaparak, AK Parti'nin icraatlarını anlattı. Daha sonra AK Parti milletvekilleri Muammer Güler, Abdurrahim Akdağ, Gönül Şahkullubey, Abdurrahman Kurt, Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ve İl Başkanı İbrahim Fide tarafından yeni üyelere rozetlerini taktı .