Sendika Başkanları Vali Daşöz’ü Ziyaret Etti

Memur Sendikaları Konfederasyonunun olağan genel kurul seçimlerinde Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) İl Temsilciliği görevine seçilen Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Konfederasyona bağlı sendika başkanları ile birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti.

Sendika Başkanları Vali Daşöz’ü Ziyaret Etti
Ziyarete Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu’nun yanı sıra Ben-Bir-Sen Başkanı Faruk Karaca, Büro-Memur-Sen Başkanı Murat Özkan, Sağlık-Sen Başkanı Mustafa Irgat katıldı.

Memur-Sen’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Memur-Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, “Memur Sendikaları Konfederasyonu eğitim, sağlık ve diğer bütün bürokrasideki kurumların hem bir paydaşı hem de çalışanların sosyal ve ekonomik haklarıyla ilgili sıkıntılarının giderilmesi konusunda çözüm önerileri geliştirip, idareye ışık tutan bir kurumdur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz, Memur-Sen İl Temsilciliği görevine seçilen Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu’na yeni görevinde başarı diledi. Vali Daşöz, ”Sendikacılık çerçevesinde çalışanların gelişen sosyal haklarının daha iyi noktalara taşınması açısından çalışmalarınız önem arz ediyor. Aynı zamanda kamu yönetimine de katkı sağlamanız hepimiz için bir değer teşkil ediyor. Hep birlikte Manisa’ya hizmet edeceğiz. Devletimizin ve ülkemizin güçlenmesi, insanlarımızın daha Mutlu Yaşam şartlarına kavuşması, her anlamda daha nitelikli hale gelmesi hepimizin ortak hedefidir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA