Milletvekili Ulupınar’ın Sorumlu Olduğu İller Arasına Kasatamonu Da Katıldı

Ak Parti'de 2. Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın görev alanına Kastamonu ilinin de dahil edildiği belirtildi.

Milletvekili Ulupınar’ın Sorumlu Olduğu İller Arasına Kasatamonu Da Katıldı
AK Parti 4. Olağan Genel Kurulu sonrasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine Antalya Milletvekili Menderes Mehmet Tevfik Türel getirildi.

Göreve başlayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Türel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılarıyla yaptığı toplantı sonrasında, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Düzce, Bartın, Zonguldak, Karabük illeri olmak üzere 8 ili kapsayan 2. Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın görev alanına Kastamonu ilini de dahil ettiğini açıkladı.

Kastamonu ili ile birlikte sorumlu olduğu il sayısı 9’a yükselen Ulupınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara söyledi: "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Antalya Milletvekilimiz Sayın Menderes Türel, Kastamonu ilini de sorumluluğuma dahil etmiştir. Artık Kastamonu halkının yerel yönetimlerdeki sorunları için de çalışacağım. AK Parti hükümeti olarak yerel yönetimlere büyük önem vermekteyiz. Yerelde çalışmalarımız devam edecek.”
Kaynak: İHA