Chp’liler Festival Coşkusuna Ortak Oldu

CHP İçel İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Narenciye Festivali’nde, il yönetimiyle birlikte halkın arasında olduklarını ve bu coşkuya ortak olduklarını kaydetti.

Chp’liler Festival Coşkusuna Ortak Oldu
CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, iki gün süren İçel Narenciye Festivali’ne katılan CHP İl Başkanı Faruk Akar ve yönetimi, festival coşkusunu halkla birlikte yaşadı. Adnan Menderes Bulvarı ve Kültür Park’ta gerçekleştirilen etkinliklerde protokol yerine halk arasında olmayı tercih eden Akar ve il yönetimi, etkinliklere katılan yerli ve yabancı gösteri gruplarında yer alan gençlerle de bol bol sohbet ederek, İçel’in özelliklerini anlattılar.

İçel’e yakışan çok güzel ve renkli bir festival gerçekleştirildiğini belirten Akar, festival coşkusunu gerek il yönetimi gerek CHP’li belediye başkanları gerekse CHP İçel Milletvekilleri İsa Gök ve Vahap Seçer ile birlikte vatandaşlarla yaşadıklarını dile getirdi. Festivalde CHP’li İçel Büyükşehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi’nin hazırladığı stantların da dikkat çektiğini ve ilgi odağı olduğunu vurgulayan Akar, festival boyunca bu stantlarda halka, başta narenciye suyu olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunulduğunu sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA