Bornova Belediye Başkanı Sındır, Kadın Gününe Misafir Oldu

İzmir Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kadınların kendi aralarında düzenlediği ‘ kadın gün’ünün konuğu oluyor.

Bornova Belediye Başkanı Sındır, Kadın Gününe Misafir Oldu
Geçtiğimiz günlerde iki ayrı evde komşu gününe konuk olan Başkan Sındır, kadınların sorunlarını dinledi. Kadınların kendi aralarında düzenlediği komşu günlerine konuk olan Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, kadınlarla sohbet etti. Kadınlar da ilk kez bir belediye başkanın evlerine konuk olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Serintepe Mahallesi'nde Nabile Han'ın, Meriç Mahallesi’nde de Fatma Uyanmaz'ın evine konuk olan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'dan, daha çok park ve yeşil alan isteyen kadınlar hobi kurslarının artırılmasını, atık yağ toplama bidonlarının daha çok noktaya konulmasını, okuma yazma kursları açılmasını talep etti. Kadınlar, Başkan Sındır'ı daha sık aralarında görmek istediklerini söyledi.

Gün ziyaretlerinde kadınlarla samimi sohbetler yapma fırsatı bulduğunu belirten Başkan Sındır, "Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda pek çok hizmeti hayata geçiriyoruz. Kadınlar, verdiğimiz pek çok hizmetten en çok yararlanan kesimler arasında yer alıyor. Kent gezilerimizde kadınlarımızı Nazarköy'e götürdük. Mesleki eğitim kursları, hobi kursları gibi hizmetlerimiz de de en çok kadınlar yeralıyor. Bu nedenle onların istekleri bizim için çok önemli. Kadınlarımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve istedikleri hizmetleri planlamak için onlarla bir araya gelmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kadınlarımızın bu ziyaretlerimde dile getirdikleri istekler, bizim hizmetlerimizden yararlandıklarını ve daha fazlasını istediklerini gösteriyor. Gün toplantılarına bundan sonra da katılmaya devam edeceğim." dedi.