Nazilli Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı

Nazilli Belediye Meclisi’nin 2012 Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Nazilli Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı
Meclis gündeminde 9 madde görüşülürken, en dikkat çekici madde ise Tarla vasıflı Belediyeye ait yerlerin satışı oldu. Nazilli Belediye Meclisi Kasım 2012 dönemi olağan toplantısının 1. birleşiminin 1.oturumu 5393 sayılı kanunun 20. maddesi gereğince Belediye Başkan Vekili Vahit Aysan başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıda 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, 9. ek gündem maddesi de görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. 9. ek gündem maddesinde yer alan tarla vasıflı Belediyeye ait yerlerin satışı oy çokluğu ile kabul edildi.

Nazilli Belediyesi Meclis Solunda, Belediye Başkan Vekili Vahit Aysan başkanlığında yapılan toplantıda ele alınan gündem maddelerinde ilk olarak Nevruz ve 23 Nisan kutlamalarına çağırılacak Yabancı Ekiplerin Görüşülmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi. Kadro Aktarımının Görüşülmesi oy birliğiyle, Kadro Derece Değişikliğinin Görüşülmesi oy birliğiyle, 2013 Yılı Bütçesinin Komisyona Sevkinin Görüşülmesi oy birliğiyle 23 Kasım’da yapılmasına karar verildi.

İsabeyli Belediyesi için çekilen Kredi Miktarının görüşülmesi oy çokluğu ile reddine, İmar Plan Tadilatları genel olarak oy birliği ile 4 maddesine de oy çokluğuyla, Yatırım İşlerinde Kullanılmak üzere Bankadan Kredi alınmasının görüşülmesi oy çokluğu ve Son madde olan Kadın Sığınma Evi yönetmeliğinin görüşülmesi de oy birliği ile kabul edildi .
Kaynak: İHA