Eşinin Yakınları Tarafından Bir Otomobilde Alıkonulan Arkadaşının Kaçmasına Yardım Eden Kişi, Darp Edildi

Eskişehir'de eşinin yakınları tarafından bir otomobilde alıkonulan arkadaşının kaçmasına yardım eden kişi, darp edildi. Ağır yaralanan kişinin yakınları, şüphelilere tepki gösterdi.

Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen nedenden eşinin yakınları tarafından bir otomobilde alıkonulan Fatih D. , bir bahane üreterek eşinin yakınları İ.D. , E.G. ve Ş.G'yi eski iş arkadaşı Yücel E'nin yanına götürdü.

Fatih D, Yücel E'ye, kendisinin eşinin yakınları tarafından alıkonulduğunu ve onların elinden kurtulması gerektiğini söyledi.

Bunun üzerine Yücel E, arkadaşının kaçması için yardım etti. Bir süre sonra, genç adamın kaçtığını fark eden İ.D, E.G. ve Ş.G, olaydan sorumlu tuttukları Yücel E'yi darp etti.

Kafasına aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan ve çevredeki vatandaşlarca Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi'ne kaldırılan Yücel E'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Öte yandan şüphelilerin yakalanması için arama çalışması başlatan polis, İ.D, E.G, Ş.G. ve Fatih D'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilere, Yücel E'nin yakınları tepki gösterdi.

Bunun üzerine bir müddet polis aracında bekletilen şüpheliler, takviye ekibin gelmesiyle güvenlik önlemleri altında adliye içerisine alındı.

Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA