Denizli Emniyet Müdürü Bulut Dgc'yi Ziyaret Etti

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli'de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Bulut, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. DGC Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bulut, DGC Basın Merkezi'nde gazetecilerle sohbet etti, basın mensuplarının çalışmaları ve yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Yasal çerçeve içerisinde basına her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Bulut, şunları söyledi:

''Kamu görevi yapan basının kamuoyunu doğru ve zamanında bilgilendirmesi çok önemli. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İletişim çağında medya organları haberleri çok hızlı geçme yarışında. Eğer haber geç kalırsa, zamanında geçilmezse bayatlama endişesi var. Haberin gecikmesi durumunda da boşa zaman geçirilmiş ve gereksiz yere enerji harcanmış olacak. Kamuoyuna doğru bilgi verilmesi, daha sonra doğacak sıkıntıların önüne geçer. Biz basın mensuplarının görevlerini daha rahat yapabilmeleri için üzerimize düşeni yapacağız. Denizli büyük ve hareketli bir şehir. Göreve geldiğim günden beri vatandaşların teveccühüyle karşılaştım. Biz bir yandan vatandaşların huzurlu bir şehirde yaşaması için çalışırken, bir yandan da sosyal projelerimizle başta çocuklarımız olmak üzere halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda basını yanımızda görmekten mutluyuz.''

DGC Başkanı Önder Varol da kamu görevi yapan basının doğru ve zamanında bilgi almasının önemli olduğunu söyledi.

Ziyaret sonunda DGC Başkanı Önder Varol, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'a ''1909-2009 Denizli Basın Tarihi'' kitabını hediye etti.
Kaynak: AA