DÖSİAD Toplantılarının Bu Haftaki Konuğu AK Parti Oldu

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği toplantılarının bu haftaki konuğu AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve merkez ilçe başkanları oldu.

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, 3 dönemdir iktidar olan AK Parti'nin iş dünyasıyla dirsek temasını hiç kesmediğini ve ülke ekonomisine ciddi yatırımlar yaptığını belirterek, ''Antalyalı iş adamları olarak 2023 vizyonuyla geniş zamanlı bir kalkınma hedefi belirleyen hükümetimizin, ekonomik her hamlesinde işbirliğine ve desteğe varız'' dedi

DÖSİAD'ın kentin ve ülkenin ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak her türlü projede elini taşın altına koymaya hazır olduğunu kaydeden Gencer, ''Biliyoruz ki Antalya hepimizin ortak sevdası. Ortak amacı Antalya olan herkesin devamlı diyalog halinde olması gerekir. Bu tür buluşmalar, Ortak Akıl toplantıları Antalya'nın menfaatinedir'' dedi.

Amaçlarının siyaset yapmak değil, ticaret yapmak, ekonomik sürece katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Gencer, ''Yüce önder Atatürk'ün de 1922 yılında dediği gibi siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, iktisadi zaferlerle desteklenmezse payidar olamaz, az zamanda söner. Siyasi zaferlerin, iktisadi zaferlerle buluşturulmasında biz iş adamları olarak üstümüze düşen görevin hakkını vermeye çabaladık. Geçen hafta yaptığımız Erbil iş seyahatinde 25 iş adamıyla başarılı ticari bağlantılar kurduk'' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise iş dünyası ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Meclis Genel Kurul'unda, EXPO 2016 Antalya Kanun Tasarısı'nın kabul edilerek yasalaşmasının Antalya için çok önemli olduğunu ifade eden Köse, ''EXPO siyaset üstü olsun diye pek çok kurumla koordineli olarak çalıştık. Çok büyük ve önemli bir organizasyon. Türkiye'de EXPO yapılması için Antalya'nın seçilmiş olması ise hükümetin Antalya'ya ne kadar değer verdiğinin göstergesidir'' dedi.

Konuşmaların ardından Gencer, Mustafa Köse'ye katılımı nedeniyle plaket verdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA