Adıyaman’da Cadde ve Sokaklar Basınçlı Suyla Yıkanıyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kent genelinde cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkama çalışması devam ediyor.

Adıyaman’da Cadde ve Sokaklar Basınçlı Suyla Yıkanıyor
Hummalı bir temizlik çalışması yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman’da cadde ve sokakları basınçlı suyla yıkıyor. Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Belediye ekipleri en Son olarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yolunda yıkama çalışması yaptı. Altınşehir kavşağından Yurt Müdürlüğüne kadar uzanan caddenin tamamı yıkandı.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Şehrimizin temiz görünmesi bakımından Temizlik İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir çaba gösteriyor. Şehir genelinde ana arterler, cadde ve sokaklar sürekli tazyikli suyla yıkanarak pırıl pırıl hale getiriliyor. Bu kapsamda en Son Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na giden yolda temizlik çalışması yapılarak ardından basınçlı suyla yıkandı. Bu yöndeki çalışmalarımız aynı zamanda semt pazarlarının kurulduğu güzergahlarda da gerçekleşiyor. Pazarlar akşam saatlerin başlamasıyla birlikte kalktıktan hemen Sonra ekiplerimiz caddeye yoğunlaşıp, atık sebze ve meyveleri topluyor, akabinde basınçlı suyla yıkayarak tertemiz bir hale getiriyor” dedi .
Kaynak: İHA