Malatya Gazeteciler Cemiyeti: Ağaoğlu, Tüm Gazetecilerden Özür Dilemeli

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkan Yardımcısı Kemal Deniz, Zaman gazetesi ve Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabiri Cihat Ünal'a kafa atan Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun gazetecilerden özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti: Ağaoğlu, Tüm Gazetecilerden Özür Dilemeli
Kemal Deniz, Antalya Belek’te düzenlenen Dünya Golf Turnuvası'nda TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun muhabir Cihat Ünal'a yaptığı saldırıyı kınadığını belirtti.

"Bir federasyon başkanının gazeteciye kafa atmasının kabul edilemez olduğunu" vurgulayan Deniz, "Biz gazeteciler olarak itilip kakılmaya alışmış gibi olduk. Ancak bugün Antalya’da yaşanan olay bugüne kadar gerçekleşen olayların tuzu biberi oldu. Bir federasyon başkanı, fair play’i savunması gerekirken, gazeteciye bu şekilde fiili tecavüzde bulunması daha üzücüdür. Biz sporun tümünde federasyon başkanlarının dostluğu, kardeşliği, centilmenliği işlediğini sanıyorduk. Sebep ne olursa olsun bir federasyon başkanının gazeteci bir arkadaşımıza kafa atılması, küfür edilmesi kabul edilemez bir durumdur. Biz şiddetle kınıyoruz. Yetkililerin bir an önce işlem yapmasını bekliyoruz. Bir federasyon başkanı kimliğinin yanında, işadamı ve spor yorumculuğu yapan Ahmet Ağaoğlu’nun bütün gazetecilerden ve özellikle Cihat Ünal’dan kamuoyu önünde özür dilemesi gerekir.” ifadelerini kullandı.