Adapazarı Kaymakamı Başkan Dişli'yi Ziyaret Etti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesine yeni atanan Kaymakam Dr. İsmail Gündüz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ ye iadeyi ziyarette bulundu.

Adapazarı Kaymakamı Başkan Dişli'yi Ziyaret Etti
Büyükçekmece Kaymakamlığı’ndan Adapazarı Kaymakamlığına atanan Dr. İsmail Gündüz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek ilçe hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kurumlar arasında iletişimin, kardeşlik ve dayanışmanın iyi olduğu sürece güzel sonuçlar alınacağını kaydeden Kaymakam İsmail Gündüz, “Güzel bir şehre geldiğimin farkındayım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli de, Kaymakam İsmail Gündüz’e ziyaretten ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.

Ziyarette Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Kaymakam Gündüz kentsel dönüşümle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Tarım arazilerinin öneminin değerlendirildiği ziyarette konuşan Kaymakam Gündüz, “Daha önce Düzce’de görev yaptığım için Düzce ve Adapazarı ovalarını iyi biliyorum. Tarım arazisi olması açısından ovalar verimli tarım sahalarıdır. Bu açıdan korunması lazım” dedi.

Başkan Dişli de bu konuda belediye olarak hassas davrandıklarını belirterek, “Tarım arazileri bizim için önemlidir. Önceliğimiz tarım arazilerinin korunmasıdır” dedi.

Kaynak: İHA