Başkan Yılmaz’ın Köy ve Mahalle Gezileri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye sınırları içerisinde yer alan köy ve mahallerin sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla mahalle ve köy muhtarları ile birlikte yaptığı gezilerine devam ediyor.

Başkan Yılmaz’ın Köy ve Mahalle Gezileri
Başkan Yılmaz, İlkadım ilçesi sınırlarında bulunan 11 köyün muhtarıyla beraber köyleri ve bu köylere bağlı yaklaşık 50 mahalleyi gezerek incelemelerde bulundu. Gidilen her köyde o köyün muhtarını yanına alan ve köyle ilgili ihtiyaç ve talepleri dinleyen, gözlemleyen Başkan Yılmaz, çalışma arkadaşlarına çeşitli talimatlar vererek iş takvimi belirledi.

Gidilen yerlerdeki sıkıntıları görmek ve varsa yapılabilecekleri planlamak adına bu gezilerin Son derece yararlı olduğunu dile getiren Yılmaz, “Vatandaşlarımızın kendi adlarına ya da yaşadıkları mahalle, köy, semt ya da ilçe adına olan talepleri ve sorunları bana çalışma arkadaşlarım ya da ilgili belediye organları tarafından düzenli olarak raporlanır. Ancak her ne kadar şehrinizi iyi tanısanız ve hakim olsanız da bazı problem ve eksiklikleri yerinde görmek çözüm üretmek anlamında daha hızlı ve Sonuca ulaştıran bir yöntem. Yoğun çalışma tempom ve programım izin verdiği ölçüde bu gezileri devam ettirmek istiyorum” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, Daire Başkanı Dursun Ali Ömür ve Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi yetkililerinin de bulunduğu geziye katılan muhtarlar ve köyleri ise şu şekilde: Kamil Tosun (Akgöl Köyü), Kamuran Genç (Aşağı Avdan), Salim Yeşilova (Avdan), Enver Kaba (Bilmece), Metin Çokşen (Çanakçı), Sezai Ekren (Çandır), Ali Koç (Çatkaya), Necati Köse (Çelikalan), Temel Kocakel (Çivril), Mehmet Yılmaz (Gürgendağ), Hamza Çavuş (Kapaklı) .
Kaynak: İHA