Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nun Açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ''Sahilleriyle, parklarıyla, mesire alanlarıyla ve köyleriyle Derince cazibe merkezi oldu'' dedi.

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karaosmanoğlu, Derince'ye özel önem verdiklerini söyledi.

''Sahilleriyle, parklarıyla, mesire alanlarıyla ve köyleriyle Derince cazibe merkezi oldu'' diyen Karaosmanoğlu, ''Derince'nin 50-100 yıl sonrasını planlayarak hizmet ediyoruz, adımlarımızı buna göre atıyoruz. Çocuklarımıza doğasıyla yemyeşil, deniziyle pırıl pırıl bir Derince bırakmak istiyoruz. Şimdi Derince kendine gelmeye başladı, cazibe merkezi haline geldi'' şeklinde konuştu.

Çenedere, Çınarlıdere, Kaşkaldere gibi vadilere binlerce ağaç diktiklerini, yeni mesire alanlarıyla Derince'yi nefes alır hale getirdiklerini belirten Karaosmanoğlu, ''Diktiğimiz binlerce ağacın büyümesiyle Derince önemli ormanlık alanlara kavuşacak ve bir hava koridoru oluşacak. Derince'nin köylerine de önemli hizmetler yaptık. Derince halkıyla kumsalda yürüme sözü verdik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Hedefimiz çocuklarımıza daha temiz, daha ferah, daha yaşanabilir bir Derince bırakmak. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA