Kimse Yok Mu Derneği Patnos'ta Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği Patnos ilçesindeki ihtiyaçlı ailelere kurban eti dağıttı.

Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz da İstanbul ve Trabzon'dan gelen gönüllülerle ihtiyaçlı aileleri evlerinde ziyaret ederek, derneğin kurban etlerinden dağıttı.

Ziyareti sırasında çocuklara da çeşitli armağanlar veren Yılmaz, Kimse Yok Mu Derneği gönüllülerine teşekkür etti. Yılmaz, şunları kaydetti:

''Kaynaşma ve dayanışmayla insanların birbirlerini biraz daha tanıması, hasbihal etmesi, insanlar arası diyaloğun temini hususunda yapılması gereken güzellikler adına bu bayramı Patnos'ta geçirmek için gelen Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, bütün dünyaya örnek bir davranış sergiledi. Bugün İstanbul ile Trabzon'dan Patnos'a gelen gönüllüler, kendi ailelerinin yanında olabilirlerdi ama sevdiklerini geride bırakıp, insanlarla beraber kaynaşma ve dayanışmayla, birbirlerini biraz daha tanıma adına burada bulunuyorlar.''

Patnos Genç İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Açık da derneğin gönüllülerine teşekkür ederek, ''Çok güzel ve çok tatlı bir duygu yaşıyoruz. Minnettarız bu ağabeylere. Allah kendilerinden razı olsun. Barış köprülerini yıllarca bu ağabeylerimiz kurdu, şimdi üzerinden geçişleri sağlıyorlar'' dedi.

Muhabir: İdris Emre Savman

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA