Kemalpaşa Ak Parti, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı

İzmir Kemalpaşa AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği Danışma toplantısı partilileri buluşturdu.

Kemalpaşa Ak Parti, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı
Toplantı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Atilla Kaya, İl Yönetim Kurulu üyesi Mesut Demirkaya da katıldı.

Toplantıya ilçe teşkilatı organlarının tam kadro katılması dikkati çekti. Divan heyetinin oluşturulması ile başlayan programda, İlçe Başkanı Kırkpınar açılış konuşmasında, “Dünyanın en samimi, en sıcak ailesine mensup olmaktan ve bu çatı altında hizmet etmekten gururluyum. Bölge insanımızı da bizimle birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz. Kemalpaşa halkının son dönemde partimize yoğun bir teveccühü var" dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Atilla Kaya da, “Biz buraya sizleri dinlemeye geldik. Sizin dertlerinizi, sorunlarınızı dinleyeceğiz. Artık tabuları yıkıyoruz, bundan sonra siz konuşacaksınız, bizler dinleyeceğiz" diye konuştu.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından bir kesit okuduğu anlarda ise tam anlamıyla duygu dolu dakikalar yaşandı. Konuşmasının devamında, önümüzdeki yerel seçime değinen Akay, “Bu dönem hiç kimse bizlerin birliğini, beraberliğini bozamayacak. Hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde Kemalpaşa Belediyesi’ni tekrar alacağız" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA