Başkan Sel ’’2013 Yılında Altyapısıyla, Üstyapısıyla Modern Bir İlçe Olacağız’’

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Sel ’’2013 Yılında Altyapısıyla, Üstyapısıyla Modern Bir İlçe Olacağız’’
Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Sel, "Siyasette birileriyle uğraşanlar, mutlaka bir gün o koltuklarda kendileri de olmayacaktır. İlçenin menfaatleriyle uğraşılması gerekiyor. İlçemizin çok işi var. Biz onlarla uğraşıyoruz.

Bilindiği gibi, bazı nedenlerden dolayı altyapı ihalemiz iptal edildi. Ama ihale tekrar yapıldı. İnşallah bayramdan sonra altyapıya tekrar başlanacaktır. Yani 2013 yılında, Suşehri altyapısıyla, üstyapısının da yapılmasıyla modern bir ilçe olacaktır. Bu yaptığımız hizmetlerin, çalışmaların en büyük destekçileri ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilattan Sorumlu Başkan Ekrem Erdem'e, Milli Savuna Bakanımız Sayın ismet Yılmaz'a, AK Parti Sivas Milletvekilimiz Ali Turan, Hilmi Bilgin ve Mesude Nursuna Memecan'a bu konudaki desteklerinden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum." dedi.

Belediye'nin 2011 yılı bütçesinin 8 buçuk milyon TL olduğunu söyleyen Başkan Sel, "2011 yılı bütçemizden fazla 10 milyonluk yatırım yaptık. Bu yatırımımız 2013 yılında 15 milyon'a çıkartacağız. Sürpriz projelerimizle halkımıza güzel hizmetler sunacağız. İnşallah altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından ilçemizin en önemli sorunu giderilmiş olacaktır. 4. dönem belediye başkanlık görevim süresince, hep altyapılarla uğraştık. Ama bu hizmetler bizim için yeterli değil. Gönül ister ki daha çok hizmetler yapalım. Yatırımlar yapalım, Ama görüldüğü gibi dünyanın birçok ülkesi ekonomik kriz içerisinde. Şükürler olsun ki, Türkiye bu konuda çok şanslı bir ülke. Hiçbir ekonomik krize girmeden yatırımlara devam ediliyor" diye konuştu.

Başkan Sel, "2005 yılında çıkan mahalli idareler yasasının belediyeleri rahatlattı. Proje yapıldığında para yoktur diye bir şey yoktur. Bizler de çok şükür projelerimizle bu yasalardan faydalanıyoruz. Bu konuda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.