Yeni Fluence ve Symbol İstanbul Auto Show'da Olacak

Türkiye'de ilk kez iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek Renault, yeni Fluence ve Symbol'ü İstanbul Auto Show'da tanıtacak.

Renault açıklamasına göre, markanın yeni tasarım kimliğini yansıtan modellerinin tanıtımının, Renault Tasarım Direktörü Laurens Van den Acker ve Euromed Bölge Başkanı Jean-Christophe Kugler'in katılımıyla gerçekleştirmesi bekleniyor.

1512 metrekare Renault standında, Türkiye'nin en çok satılan otomobillerinin dünya prömiyerlerinin yanı sıra 17 aracın da tanıtımı yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, ''Renault olarak Türkiye'de ilk kez dünya prömiyeri gerçekleştirmenin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Üstelik bir değil, iki model için, hem de Türkiye'nin en çok tercih edilen, podyumdaki iki modeli. Yeni Fluence ve Symbol İstanbul Auto Show vesilesi ile ilk defa Türkiye'den dünyaya tanıtılıyor'' dedi.

Aybar, şunları kaydetti:

''Markamızın tasarım rönesansını yansıtan, geçtiğimiz ay satışa sunduğumuz ve tüketicinin büyük ilgi ve beğenisini kazanan Yeni Clio'yu da tüketiciyle buluşturmanın coşkusunu yaşıyoruz. Konsept model DeZir, devrimsel nitelikteki yepyeni elektrik motorlu araç teknolojisinin iki örneği Fluence Z.E. ve Twizy ayrıca diğer tüm yenilikler, Renault standında sürpriz showlar, İstanbul Auto Show'da otomobilseverlerin ilgisini çekecek.''

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA