Gebze'de Gönüllere Dokunan Etkinlik

Gebze Belediyesi’nin konuğu olarak konferans vermek üzere kente gelen yazar ve televizyon programcısı Asım Yıldırım, ‘Bir Yudum Hikaye’ ile Gebzelileri adeta mest etti.

Gebze'de Gönüllere Dokunan Etkinlik
Yıldırım’a çiçek takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gönül teline değen, gönüllere dokunan bu tür sosyal kültürel etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla hazırlanan kültür-sanat rehberinde yer alan etkinlikler Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Her hafta birbirinden farklı ve renkli etkinliklere katılan Gebzelilerin Son konuğu Asım Yıldırım oldu. Ekranların tanıdık siması ve yazar Asım Yıldırım, Gebzelilerle ‘Bir Yudum Hikaye’ paylaştı. 19 yılı aşkın bir süredir televizyon ekranlarında haber programcılığı yapan ve haber programlarının Sonunda seslendirdiği ‘Bir Yudum Hikaye’ ile geniş bir izleyici kitlesinin gönlüne taht kuran Asım Yıldırım, Gebzelilere duygu dolu bir akşam yaşattı. Gebze Kültür Merkezi’ni dolduran vatandaşlarla kendi hayatından da kesitlerin yer aldığı hikayeler ve şiirler seslendiren Asım Yıldırım’ı dinleyen Gebzeli sanatseverler, zaman zaman gözyaşlarına hakim olmakta zorlandı.

Gecenin finalinde Asım Yıldırım’a sunumundan ötürü çiçek takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, düzenlenen etkinliklere gösterdikleri ilgi ve katılımdan dolayı Gebzeli hemşehrilerine teşekkür ederek konuşmasına başladı.

“Gönül teline değen, gönüllere dokunan bu tür sosyal kültürel etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz” diyen Başkan Köşker, “Kentimizde başlattığımız değişim hamlesini kültürel etkinliklerle pekiştirmek adına yaptığımız etkinliklere ilginizden ve katılımınızdan ötürü siz değerli hemşehrilerimize müteşekkiriz. Hepimizin ortak paydası olan Gebze ve Gebzelilik kültürünün gelişimine katkı sağlayacak yeni etkinliklerde buluşmak dileğiyle esen kalın” dedi.

Başkan Köşker, Asım Yıldırım’a konferans Sonunda çiçek takdim etti. Yıldırım, Gebzeli hayranları için kitaplarını da imzaladı .
Kaynak: İHA