Mezarlıklar Bayrama Hazır

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bayram hazırlıklarını tamamladı.

Mezarlıklar Bayrama Hazır
Şube Müdürü Erhan Yanmaz, “Mezarlıkların daha temiz ve huzur verici bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bayram hazırlıklarını tamamladı. Mezarlıklar Şube Müdürü Erhan Yanmaz, bayram öncesi başta şehitlikler olmak üzere merkez mezarlıklarının genel bakım ve onarımlarının yapıldığını açıkladı.

Yanmaz, “Bayram öncesi merkez mezarlıklarının genel bakım ve onarımlarını tamamladık. Ayrıca Büyükşehir’e bağlı ilçe mezarlıkları dahil tüm mezarlıklarda çim biçme işlemleri uygulandı. Yapılan çalışmalar sonucunda mezarlıkların daha temiz ve huzur verici bir görünüme kavuşması sağlandı” diye konuştu.

Bayram süresince nöbetçi ekiplerinin devrede olduğunu belirten ve Arife gününde mezarlıklarda gül dağıtılacağını duyuran Erhan Yanmaz, “Cenaze işleri için nöbetçi ekibimiz Alo Cenaze 188 numaralı telefonuyla bayram süresince hizmet verecek. Ayrıca Ramazan Bayramı Arifesinde başlatılan gül dağıtımına Kurban Bayramı Arifesinde de Emirdağ, Emirsultan, Serdivan, Erenler, Güneşler, Yorgalar ve Ozanlar Mezarlıklarında devam edilecek. Hemşerilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA