Çiftlik Kaymakam Vekili Uğur Köroğlu Görevine Başladı
Niğde’nin Çiftlik ilçesine Kaymakam Vekili olarak atanan Uğur Köroğlu görevine başladı.

Kaymakam Köroğlu, “Çiftlik ilçesine atanmam ile beraber ilçede hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğiz. Tüm personel ile birlikte bir ekip halinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Köroğlu, Niğde’yi daha öncede tanıdığını ve bu mesleğe Niğde’de Kaymakam adayı olarak başladığını belirtti.
Uğur Köroğlu kimdir? 1982 yılında Amasya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasya'da, Lisans öğrenimini ise Kocaeli Üniversitesi İdari Bilgiler Fakültesinde tamamladı. 2010 yılı Şubat ayında Mülki İdare Amirliği mesleğine Niğde Kaymakam Adayı olarak başladı.
Kurucaşile İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Amerika’nın Virginia Eyaletinde bir yıl süre ile İngilizce eğitimi aldı. 15 Ekim tarihinde Çiftlik Kaymakam Vekili olarak göreve başladı.
