Keşan İlçe Emniyet Müdürü Yıldız'dan Gazetecilere Kahvaltı

Edirne’nin Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız tarafından yerel ve ulusal basın mensupları için bir kahvaltı düzenlendi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürü Yıldız'dan Gazetecilere Kahvaltı
Çamlıbel Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya, Yıldız’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen, Asayiş Büro Amiri Komiser Emrah Üresin ile Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Bayram Arslan ile, Keşan’daki yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından bilgilendirmede bulunan Ahmet Yıldız, sözlerine Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.” sözüyle başladı.

Basının özgürlüğüne inançlarının tam olduğunu söyleyen Yıldız, ilçe halkının ulusal kadar yerel basını da takip ettiğini anlatarak “Dolayısıyla sizlerin de doğruluk, dürüstlük ve tarafsız yayıncılıktan taviz vermeyeceğinize inanıyoruz. Polis görev yaparken, bir olaya müdahale ederken, orada kamu görevini yapan basın mensuplarımızın da can ve mal güvenliğinden sorumludur. Basınımıza yapılacak bir saldırıya göz yumulmaz, gereği yapılır” dedi.

Yıldız, emniyet olarak vatandaşın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “Emniyet olarak her türlü ihbarı değerlendirmekteyiz. Vatandaşlarımız, iş adamlarımız, anne-babalar, öğrencilerimiz ve esnaflarımız gayet rahat olsun. Yasal sınırlar içerisinde hiçbir suç karşılıksız kalmayacaktır. Hiçbir yasa dışı olaya ne izin verilecektir, ne de göz yumulacaktır” şeklinde konuştu.

Kahvaltı’nın ardından emniyet personeli, basın mensupları ile sohbet etti .
Kaynak: İHA