GAFSAD 25. Yıl Etkinliği Kapsamında Fotoğraf Sergisi

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) etkinlikleri kapsamında Mete Kışlal, Yakup Yener, Hasan Yelken tarafından üçleme yüzler konulu porte fotoğraf sergisi açıldı.

GAFSAD 25. Yıl Etkinliği Kapsamında Fotoğraf Sergisi
Gaziantep Halk Eğitim Kütüphanesi Güzel sanatlar sergi salonunda yapılan açılışa Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Büyükşehir Belediye Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz ve GAFSAD üyeleri katıldı.

Sergi açılışı Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Büyükşehir Belediye Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz tarafından yapıldı.

Sergi hakkında bilgi veren GAFSAD Yönetim Kurulu üyesi Hasan Yelken, “GAFSAD bu yıl 25 . yılını kutlamaktadır. Bu çerçeve de Mete Kışlal,Yakup Yener ve Hasan Yelken’in karma fotoğraflarından oluşan üçleme yüzler konulu porte sergisini açıyoruz. Bu sergide 36 tane porte fotoğrafı bulunmaktadır. Mete Kışlal’ın porteleri Vietnam ağırlıklı, Yakup Yener arkadaşımızın Türkiye de benim porte çalışmalarımızda Gaziantep’te çektiğim porte çalışmalarıdır. Tüm fotoğraf severleri sergimize bekliyorum.”dedi .
Kaynak: İHA