Akyazı Çarşısı Yenileniyor
Akyazı Belediyesi tarafından yürütülen teknik çalışmalar kapsamında komple baştan yenilecek olan Akyazı çarşı içi yeni şeklini almaya başladı.

Belediye’nin yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren çarşı içi esnafları da belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “ Akyazı çarşı içi peyzaj projemiz Son hızıyla devam etmektedir. Yeni şeklini almaya başlayan çarşımızla Akyazılılar artık daha modern, güzel, ışıl ışıl ve çağın ince çizgilerini yakalamış bir çarşıya sahip olacaklar. İnşallah ilçemizin bir çok noktasında ilerleyen zamanlarda bu tarz güzelleştirme ve peyzaj projeleri ile Akyazı’mızı hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız şu anda devam eden çarşı içi peyzaj çalışmamız Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile el ele verdik ve mümkün olduğu kadar çabuk bir şekilde bitirerek çarşımızı yeni şekline kavuşturacağız bunu sağlamak için ekipler ellerinden geleni yapıyorlar” dedi .
