Devrek Kaymakamı Akbay’dan Belediye Başkanı Semerci’ye Ziyaret

Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay Belediye Başkanı Semerci’ye nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Devrek Kaymakamı Akbay’dan Belediye Başkanı Semerci’ye Ziyaret
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde yaklaşık 25 gün evvel göreve başlayan Kaymakam Cem Afşin Akbay Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye iadeyi ziyarette bulundu. İçişleri Balkanlığı tarafından yayınlanan ve Resmi Gazete’de yer alan kararname ile Çanakkale’nin Yenice İlçesinden Zonguldak’ın Devrek İlçesine atanan Cem Afşin Albay’ın görevine başlamasından hemen sonra ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye Akbay tarafından iadeyi ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Cem Afşin Akbay,” Başkanımızın benim görev başlamamdan hemen sonra ziyarete gelmesinden dolayı bende kendilerine tüm kurumlar adına iadeyi ziyaret gerçekleştirdim. Belediye Başkanımız ilçede, beldede yaşayan vatandaşların temsilcisi bizlerde devletin temsilcisiyiz. İnşallah Devrek’te görev yaptığım süre içerisinde birlikte güzel çalışmalara imza atarak vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde yaşamaları için gayret sarf edeceğiz. Yakın ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Balkanı Mustafa Semerci ise,” Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri ilçemizde devletimizin en büyük temsilcisidir. Birlikte çalışma süresi içerisinde Devrek için, vatandaşlarımız için el ele vererek ne gerekiyorsa yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA