Başkan Fakıbaba Selçuklu Mahallesi'ni Gezdi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve beraberindeki belediye birim amirleriyle birlikte Selçuklu Mahallesi'ni gezdi.

Başkan Fakıbaba Selçuklu Mahallesi'ni Gezdi
Hemen hemen her pazar günü Eyyübiye Bölgesi'nde gezi ve incelemelerde bulunduğunu ifade eden Başkan Fakıbaba, gerçekleştirilen gezilerin belediyecilikte büyük fayda sağladığını söyledi.

Eyyübiye Bölgesi'nde yer alan 11 mahalleyi dönüşümlü olarak her pazar denetlediklerini belirten Fakıbaba, "Ekibimizle birlikte gezi ve incelemelerde bulunduğumuz mahallede vatandaşların gerek belediyecilik, gerekse de sosyal içerikli problemlerini dinliyor, bu sorunlara imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere artık belediyecilikte sadece fiziki belediyecilik önemli değil, bunun yanı sıra sosyal belediyecilikte büyük önem arz ediyor. Bu yüzden geziler sırasında mahalle sakinlerinin fikirlerini alıyoruz. Fikirler doğrultusunda ortaya daha iyi hizmetler çıktığına inanıyorum. Her pazar günü Şanlıurfa’da olduğum sürece bu gezilerimi sürdürmeyi planlıyorum" şeklinde konuştu.

Belediye başkan yardımcılarına ve çalışma arkadaşlarına gösterdikleri özverili çalışmalardan ötürü teşekkür eden Fakıbaba, "Şanlıurfalılar hizmetin en iyisine layıktır. Onlar bize güvendi ve bizi desteklediler. Bizler de onların bu güvenine layık olmaya çalışacağız" dedi.

Mahalle sakinleriyle bol bol sohbet eden Fakıbaba, gezi boyunca karşılaştığı çocuklarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Selçuklu Mahallesi'nde gezi ve incelemelerini sürdüren Fakıbaba ve beraberindekilerin Son durağı, Beykapısı’nda yaptırılan yüzme havuzu oldu. Başkan Fakıbaba, yüzme havuzunda serinleyen miniklerle sohbet ederek gezisini Sona erdirdi .
Kaynak: İHA