Veliler Önce Çiğköfte Yoğurdu Sonra Çocukları Hakkında Bilgi Aldı

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde eğitim veren Özel Samanyolu Kudret Ünal İlköğretim Okulu, velilere yönelik kaynaşma programlarına farklı etkinliklerle devam ediyor.

Veliler Önce Çiğköfte Yoğurdu Sonra Çocukları Hakkında Bilgi Aldı
Okul, veli toplantılarına katılımı artırmak için çiğköfteli toplantı düzenledi.

Özel Samanyolu Kudret Ünal İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ali Osman Gül, veli toplantılarına ilgi ve katılımı artırmak için çiğköfteli toplantı düzenledi. Çiğköfteyi de öğrenci velilerine yoğurtan Gül, daha sonra velilere çocukları hakkında bilgi verdi. Bu tip organizasyonların öğretmen ve velinin kaynaşmasında önemli rol aldığını belirten Gül, "Başarıyı tek taraflı beklemek yanlış olur. Öğrencinin başarısında kendisi kadar öğretmen ve velisinin de katkısı olmalı. Biz bu tür toplantılarla öğrenci, öğretmen ve veli birlikteliğini sağlamak istiyoruz. Biz bu konuda destek olan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Çiğköfte partisinden sonra okul öğretmenlerinden Ali Osman Gül ve Ahmet Demirok, velilere çocuklarının eğitim durumları ve okulda uygulanan eğitim projeleri hakkında bilgi verdi.

Çiğköfteli toplantıya katılan veliler yapılan uygulana da memnun olduklarını ve bu tür etkinliklerin veliler arası görüş alışverişinin yanında kaynaşmayı da sağladığını ifade etti.