Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Tuncer Sevi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul’da geçirdiği rahatsızlık sonucu 70 yaşında yaşamını yitiren tiyatro ve sinema sanatçısı Tuncer Sevi, Yıldız Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Tuncer Sevi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Sinema dünyasından hiçbir ünlünün katılmadığı cenaze namazının ardından Sevi, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Tuncer Sevi için Yıldız Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namaza az sayıda sinema emektarı katıldı. Namaz öncesi konuşan, Bora Ayanoğlu Yıldız’ın çocuk gibi olduğunu belirterek “Suratından belliydi, baktığınız zaman resimlerine. Hayatla çok mücadele eden bir çocuktu. Çok da iyi bir oyuncuydu yerine oturttuğu zaman son derece başarılıydı. Zaten hep artık her seferinde bir yıldız daha kayıyor, bir yıldız daha kayıyor, bir yıldız daha kayıyor. İnanıyorum ki inşallah bu gidenlerin yerlerini dolduracak arkadaşlarımız çıkacaktır. Hepimizin başı sağ olsun, yolu cennet olsun.” dedi.
Sinema sanatçısı Gökhan Mete ise, Tuncer Sevi’nin çok eski arkadaşı olduğunu belirterek bütün o aksi hırçın görünümü dışında çok yumuşak bir kalbi olduğunu söyledi. Çok kimsenin buna inanmayabileceğini kaydeden Mete, “Ama gerçekten öyleydi. Bence tek kusuru kendine bakmamasıydı. Hep şöyle geçti, ‘Boşver ya bir şey olmaz nasıl olsa günün birinde gideceğiz’ derdi ve öyle de gitti. Yazık etti. Ne diyelim sevenlerinin başı sağ olsun.” şeklinde konuştu.
Sevi`nin naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından bir süre eller üstünde taşınarak cenaze arabasına alındı. Sevi, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.