Kar Büyüklere Eziyet, Küçüklere Eğlence Oldu

İstanbul’da yoğun kar yağışı, dün akşam saatlerinde tüm şehirde kendisini hissettirdi.Şiddetli kar yağışı kimilerine eziyet olurken,kimilerine de eğlence oldu.

Kar Büyüklere Eziyet,  Küçüklere Eğlence Oldu
  Kayganlaşan zeminde araç kullanmak sürücülere zor anlar yaşattı. Çocuklar beyaz bir örtüyle kaplanan sokaklarda doyasıya eğlendi.

Yoğun kar yağışı gece boyunca da etkili oldu. Tüm şehir beyaz bir örtüyle kaplandı. Ana yollarda ciddi bir trafik sorununun yaşanmadığı İstanbul 'da zaman zaman bazı cadde ve sokaklardaki ulaşımda aksamalar yaşandı. Tuzlama araçlarının geçemediği kimi noktalarda trafik durma noktasına geldi. Kayganlaşan zeminde araçlar güçlükle ilerledi. Onlarca maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği şehirde, buzlu yolda otomobiller patinaj çekti. Yolda kalan araçlar vatandaşların yardımıyla esaretten kurtuldu.

Kar yağışı araç sürücülerini zor durumda bıraktıysa da yarıyıl tatilindeki çocuklar akşam karanlığına aldırmayıp dışarı çıktı. Kimi kartopu oynadı kimi bir yerlerden bulduğu tahta ya da naylon parçalarıyla kaydı. Bazı çocukların atlama rampası gibi kullandıkları kaldırımlardan uçmaları renkli görüntüler oluşturdu.