Samsunspor Fenerbahçe Maçına Kilitlendisamsun

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 2 Şubat Perşembe günü iç sahada oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri ' nde , teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana , Afrika Kupaları müsabakalarında forma giyen Aristide Bance dışında tüm oyuncular katıldı .

Yaklaşık 1 . 5 saat süren antrenmanda oyuncular , düz koşu ve kondisyon çalışması yaptı . Antrenman , ayak tenisi çalışması ile sona erdi .

Karadeniz ekibi , yarın dinlenecek .

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörü Mesut Bakkal , Samsunspor gibi köklü bir kulüpte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi .

Samsunspor ' un taraftarı ve camiası ile her zaman kendisini cezbettiğini ifade eden Bakkal , ' ' Öncelikle şunu söylemek istiyorum . İşimiz zor ama imkansız değil . Daha önce bu durumda bulunan takımlarla çalıştım . Bugüne kadar hep anlımızın akıyla çıktık . Şimdi Samsunspor takımı özellikle oyuncu kalitesi ve taraftarları olarak ve camia olarak beni en çok cezbeden kulüplerden bir tanesi ' ' dedi .

Samsunspor yönetiminin takım için elinden geleni yaptığını belirten Bakkal , ' ' Onun için burayı tercih ettim . İnanılmaz bir başkanımız var . Varını yoğunu ortaya koyuyor . Benim Samsunspor ' a gelmemde en büyük etkenlerden bir tanesi . Samsunspor ' a çok kısa vadeli gelmeyi düşünmüştüm . Ama burayı tanıdıktan sonra da uzun vadeli çalışacağımı düşünüyorum . Burada güzel şeylerin yapılacağına inanıyorum . Bu futbolcu ordusu ile en azından bundan sonra daha istekli bir oyun oynayacağımıza inanıyorum . Hatta Fenerbahçe maçından başlayarak bu işe en iyi şekilde başlayacağımızı düşünüyorum . İnşallah başaracağız . Kimsenin bundan şüphesi olmasın ' ' diye konuştu .

Samsunspor camiasının desteğe ihtiyacının olduğunu ifade eden Bakkal , açıklamasını şöyle tamamladı : ' ' Herkesin desteğine ihtiyacımız var . Basına ihtiyacımız var , taraftara ihtiyacımız var . Samsun halkından destek istiyoruz . Benim umudum var , benim isteğim var . Bunun için zaten buradayım . İnşallah bu istek ve enerji takıma da yansır . Samsun ' a herekese hayırlı olamasını diliyorum . Şu saatten itibaren geçmişi unutup geleceğe bakıyoruz . Onun için her şeyi Samsunspor için yapalım . Kenetlenmek zor değil . Nisan ' da maçlarımız bitiyor . Samsunspor ' umuza sahip çıkılmasını istiyorum . ' '
Kaynak: AA