Küçükköy Chp’den Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde CHP Küçükköy Belde Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğine ilgi büyük oldu.

Küçükköy Chp’den Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği
Temizel Otel’de önceki gün düzenlenen yemekte ; CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk , CHP Balıkesir İl Yöneticileri , Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen , Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer , Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin , CHP Ayvalık İlçe Başkanı İbrahim Fatih Ayyürek , ilçe yöneticileri , CHP Küçükköy Belde Başkanı Murat Akıner , belde yönetimi , CHP Balıkesir İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra yaklaşık 300 partili hazır bulundu . Davetlilerin horon teperek doyasıya eğlendiği gecede , konuşan CHP Belde Başkanı Murat Akıner , ülke geneliden çok ciddi bir siyasi alt üst oluşların yaşandığını belirterek , Bu siyasi alt üst oluşları bizi ve ülkemizi derinden etkiliyor . Cumhuriyet Halk Partisinin bu gelişmelere karşısında duyarsız kalması beklenemez ve beklenmemelidir . Ülkemiz anti demokratik bir iktidar tarafından yönetilmektedir . Bu iktidarın anti demokratik uygulamaları bütün insanlarımızı ve bizleri derinden etkilemektedir . Ülkemizin çözüm bekleyen büyük sorunları vardır . Bu sorunların çözümü ancak ve ancak Cumhuriyet Halka Partinsin iktidarı ile mümkündür” diye konuştu .

AK Parti’nin yolsuzluk ve yoksullukla mücadele etmek şiarıyla iktidar olduğunu öne süren Akıner , “AKP zihniyeti bu gelinen noktada ülkenin satılmadık kurumunu bırakmadı . Cumhuriyetin içini boşaltmak için elinden gelen her şeyi fütursuzca yapmaktadır . Halkımız bugün itibariyle yüzde 80’i açlık sınırında yaşamakta insanlar her gün bira daha yoksulluk ve yokluk içine itilmektedir . Bugün kim AKP’yi eleştiriyorsa , ertesi sabah evleri basılıp , polis tarafından içeri tıkılıyor . Bugün ekseri vesayete karşı olanlar bugün sivil vesayeti dayatıyor ve kendi derin devletini kuruyor” ifadelerini kullandı .

Gecede CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk , CHP Ayvalık İlçe Başkanı İbrahim Fatih Ayyürek bir konuşma yaparak , Murat Akıner’in AK Parti hakkındaki iddialarını destekledikleri görüldü . ERGİN , PARTİLİLERE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ Son olarak konuşan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ise , Küçükköye ve Sarımsaklı’da göreve geldikten bu yana yaşanılan büyük bir yıkımın olduğunu vurgulayarak , “Muktedir olmayanlar bu yıkımı dayatmışlardı . Beldemizi bu yıkımdan kurtarma görevini halkımız bize , CHP’ye verdi . Beldemizi o yıkımdan kurtarmak için sizlerle birlikte yola çıktık . Bu süreçte bana ve ekibimize inandınız ve güç verdiniz . Sizlere destekleriniz için binlerce kez teşekkür ederim” diye konuştu Konuşmasında , Küçükköy ve Sarımsaklı’yı turizmde cazibe merkezi yapmak için çalışmalarını var güçleriyle sürdürdüklerini kaydeden Ergin , “Belediye olarak halkla birlikte olunduğunda , çok daha güzel şeylerin başarılacağına inanıyorum . Sizlerle ortak geleceği ortak sorunları samimi bir şekilde çözme isteği ve gayretiyle karşılıklı saygı ve sevgi oluşturmak için bizler elimizden geldiğince sizlerle barış ve anlayış birlikteliğinin oluşmasında bizlere vermiş olduğunuz desteklere teşekkür ederim” dedi .

Konuşmaların ardından geceye katılan davetlilerle birlikte sıcak bir ortamda horon tepen Ergin ve Akıner’in gecenin ilerleyen saatlerine kadar pistten inmedikleri gözlendi .
Kaynak: İHA